top of page
Caută

Fondatorul Jan Roth la "kontrovers" (Bayerischer Rundfunk)

Actualizată în: 22 apr. 2022

In data de 21.11.2018, Jan Roth (fondatorul si vice presedinte Pflegeakademie) a fost intervievat în cadrul emisiunii "kontrovers" pe tema managementului calității în îngrijirea la domiciliu la televiziunea Bayerischer Rundfunk.

Cazul tragic de omucidere a mai multor pacienți de către Grzegorz Stanislaw Wolstajn ilustrează cât de importante sunt managementul calității și selecția atentă a personalului în îngrijirea la domiciliu.

Împreună cu VHBP (Verband für häusliche Betreuung e.V.), Jan Roth se angajează să respecte standardele de calitate.

Sistemul nostru de management al calității ISO 9001, certificat de TÜV Süd, reprezintă o piatră de hotar importantă în istoria companiei noastre.

Corporația bavareză de radiodifuziune (Bayerischer Rundfunk) vede și ea lucrurile în acest fel și, prin urmare, ne prezintă în programul "kontrovers" ca fiind o agenție cu reputație ("Agențiile serioase pledează pentru standarde de calitate legale și în îngrijirea privată. Un prim pas spre mai multă siguranță pentru cei care au nevoie de îngrijire.").

Dorim să profităm de această ocazie pentru a le mulțumi celor de la Bayerischer Rundfunk pentru încrederea și buna colaborare!




1 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page