top of page

Sunati pentru mai multe informatii +40 768 117 737

Beneficii

Asigurare de sanatate

Pflegeakademie ofera asigurare de sanatate in Romania pe tot timpul anului in parteneriat cu Omniasig. Aveti acess la o retea de peste 1.000 de clinici private, sute de tirpuri de analize de laborator si investigatii pentru diverse afectiuni.

Curs on-line de ingrijire la IQH

In cooperare cu Institutul IQH din Germania, oferim gratuit un curs online pentru a deveni ingrijitor la domiciliu cu diploma emisa de Berufsakademie für Gesundheits- und Sozialwesen Saarland. Acesta se poate aplica la cazul la lucrati la acel moment.

Suport, Consultanta si Comunitate

Pflegeakademie va ofera sprijin si protectie in situatie de neclaritate in legatura cu legislatia in acest domeniu, pachete de asigurari si platforma online IQH. Organizam periodic evenimente atat in Romania cat si in Germania pentru a ne cunoaste personal.

Beneficiile

Asigurare de sanatate

Asigurare de Sanatate

Asigurarea medicala de sanatate accesibila prin intermediul Asociatiei Pflegeakademie este oferita de compania de asigurari Omniasig. Serviciile medicale incluse in pachetul de asigurare sunt disponibile in peste 1000 de clinici partenere pe intreg teritoriul Romaniei. De asemenea, serviciile incluse in asigurare sunt decontate in proportie de 100% si in afara retelei de clinici partenere.

Consultatii medicale

inclusiv tip second opinion sau online in peste 1.000 de clinici

Medicina primara: consultatii si controale de Medicina Generala

Specialitati medicale: Medicina Generala, Medicina Interna, Alergologie, Balneofizioterapie, Boli infectioase, Diabet zaharat si boli metabolice, Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Endocrinologie, Hematologie, Neurologie, Nefrologie, O.R.L., Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, Gastroenterologie, Ortopedie, Pediatrie, Pneumologie, Reumatologie, Urologie

Analize de laborator

peste 1.000 de tipuri de analize

Peste 1.000 de tipuri de analize pentru orice afectiuni, inclusiv cele cronice sau pre-existente, din categoriile:

 • Biochimie

 • Hematologie/ Coagulare

 • Microbiologie

 • Imunologie

 • Alergologie

 • Virusologie

   

 • Markeri endocrini

 • Markeri hepatici

 • Markeri tumorali

 • Histopatologie

 • Toxicologie

Investigatii imagistice si aferente

Peste 650 de investigatii pentru orice afectiuni, inclusiv cele cronice sau pre-existente

 • Imagistica de tip radiografii: Radiografie, Mamografie, Urografie

 • Imagistica de tip Ecografii: Ecografie 2D, Ecografie 3D, Ecografie 4D, Ecografie Doppler, Ecocardiografie

 • Explorari functionale: EKG, Holter, Audiograma, Fibroscopie optica, Spirometrie, Examen rinofaringe, Laringoscopie, Examen Dioptron, Timpanometrie, Fibroscopie nazala, Fibroscopie otica, Probe vestibulare, Endoscopie, EEG

 • Imagistica de tip CT cu sau fara substanta de contrast, RMN cu sau fara substanta de contrast
   

 

Servicii medicale disponibile in regim ambulatoriu

Acest plan de asigurare va permite acoperirea tuturor serviciilor medicale ce pot fi efectuate ambulatoriu, inclusiv a serviciilor medicale ce vor aparea in domeniul medical in viitor (evolutie medicala), cu conditia existentei / dovedirii necesitatii medicale.

Se acopera servicii medicale acordate Asiguratului, la recomandarea unui medic de specialitate, conform standardelor si normelor medicale recunoscute, in cadrul unei unitati sanitare acreditate sau orice alte facilitati pentru ingrijire medicala si care nu necesita spitalizare. Consultatiile nu necesita recomandare.

Curs de ingrijire la domiciliu

IQH

  TEORIE + PRACTICA  

Cursul este oferit de Pflegeakademie in colaborare cu "Institut für Qualität und Innovation in der häuslichen Versorgung (iQH)". Prin cursul de specializare in domeniul ingrijirii, format din 9 module teoretice online, care poate fi parcurs oricand si de oriunde. Acesta este urmat de un stagiu practic la caz de 320 de ore, in care se vor aplica notiunile invatate in cadrul cursului teoretic ONLINE. Stagiul practic se poate echivala cu activitatea dvs. la caz in Germania. Membrii Pflegeakademie pot beneficia de o diploma recunoscuta de statul german, care atesta calitatea de specialist in domeniul ingrijirii la domiciliu.

Suport, Consultanta si Comunitate

Suport si Consultanta

  Suport  

  Consultanta  

  Comunitate  

Va ajutam cu placere la programele de formare, va raspundem prompt la intrebari legate de asigurari si va oferim cu drag conostintele noastre in domeniul ingrijirii la domiciliu. In plus, prin intermediul retelei noastre de experti din domeniul ingrijirii, avocati si parteneri, va oferim posibilitatea de a primi sfaturi si sprijin pe teme dintr-o gama larga de domenii. Inscrieti-va si beneficiati de o comunitate mare de ingrijitori care sunt mai puternici împreuna. Organizam periodic evenimente in cadrul carora membrii se pot cunoaste personal si pot face schimb de experienta. 

w

Logo_IQH_Übergangsvariante.webp
dwnt.png

Clubul Oamenilor de Afaceri
de Limba Germana din Transilvania de Nord

Deutschsprachiger Wirtschaftsclub Nordtransilvanien

demenzpartner.png
images.png
bottom of page