top of page

Fondatori

Carmen Roth - Presedinte

Carmen Roth activeaza in bransa ingrijirii la domiciliu din 2008 si este considerat unul dintre cei mai importanti experti in domeniu. De mai bine de 15 ani, Carmen Roth militeaza pentru mai multa certitudine juridica si standarde de calitate în domeniul ingrijirii la domiciliu. Carmen Roth a infiintat agentia de intermediere Vis-à-Vis24 in Augsburg. 

Carmen Roth Foto Oktober 2019 (Medium)_edited.jpg
Jan-Roth (002)_edited.jpg

Jan Roth - Vice Presedinte

Jan Roth activeaza in bransa ingrijirii la domiciliu din 2011 si este expert in acest domeniu. De mai bine de 10 ani, Jan Roth militeaza pentru mai multa certitudine juridica si standarde de calitate in domeniul ingrijirii la domiciliu. Inca din 2011 a sprijinit dezvoltarea agentiei germane de intermediere Vis-à-Vis24 în Augsburg. 

In 2016 a fondat Germania24 in Cluj, unul dintre cei mai mari francizori din Romania in aceasta bransa.

Este membru al consiliului de administratie al asociatiei  Bundesverband für häusliche Betreuung und Pflege e.V. VHBP, precum si membru al consiliului consultativ si actionar al Institut für Qualität und Innovation in der häuslichen Versorgung (iQH). In calitate de expert in acest sector, participa in mod regulat la congrese internationale si prin activitatile sale in cadrul consiliului de administratie al VHBP, participa activ la elaborarea legislatiei corespunzatoare la nivel national, precum si la dezvoltarea si evaluarea stiintifica a standardelor de calitate pentru ingrijirea la domiciliu.

Emil Petrea - Secretar

Absolvent al Facultatii de Psihologie din Cluj-Napoca, cu experienta in managementul proiectelor in cadrul companiilor din bransa ingrijirii seniorilor, Emil este responsabil cu administrarea asociatiei, comunicarea cu autoritatile si partenerii, dar si implementarea proiectelor de infrastructura, relevante pentru progresul asociatiei.

WhatsApp Image 2022-04-17 at 16.07.22.jpeg
bottom of page